U bent nu hier: Home Jeugd Tennislessen

Tennislessen

Alle jeugdleden krijgen gedurende het seizoen (april t/m september) tennisles aangeboden. In overleg met de trainer(s) wordt de indeling van de groepen gemaakt, waarbij o.b.v. speelsterkte en leeftijd zoveel mogelijk leuke groepjes worden gemaakt. De trainers proberen bovendien rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeur, beschikbaarheid, etc.

Wil je jouw kind(eren) tijdens het seizoen nog aanmelden voor les? Dan kan! Neem dan even contact op met onze hoofdtrainer. Zijn contactgegevens zijn hieronder aangegeven.

Let op: voor het aanmelden van de tennislessen (april t/m september) moet je wel lid zijn van LTC Lisse. Aanmelden voor het lidmaatschap kan via de site van LTC.

Aanmelden voor de lessen gaat via de tennisschool. Ga naar www.taduinenbollenstreek.nl

Ook voor de winterperiode kan je aanmelden voor tennisles via deze website.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze hoofdtrainer Martijn Zandvliet (tel.no. 06-53374170)