U bent nu hier: Home Jeugd Competitie: Algemene info Taken Team Captain

Team Captain

Ieder team heeft een Team Captain

* Ouders/ Verzorgers kunnen om de beurt teamcaptain zijn. Je hoeft dus niet alles alleen te doen.
* Checken verhindering van spelers
* Team Captain int de bijdrage van het hele team (5,- per seizoen)

* Inschrijving van spelers door Team Captain vanaf de kleur groen
* De Team Captain van een Oranje Team is bij een thuis wedstrijd samen met de jeugdcommissie verantwoordelijk voor een goede registratie van de uitslagen.

* Bij verhindering moet speler zelf zorgen voor invaller van gelijk sterkte, lukt dit niet binnen het team dan evt. speler vragen van een ander team die niet ingepland staat.

* Check voor elke wedstrijddag (uitwedstrijd) wat de starttijd is bij die vereniging. Te vinden op de site van de KNLTB. Kan wisselend zijn en tussentijds veranderen.

* Invullen wedstrijdformulier bij de thuiswedstrijden. De Team Captain ontvangt hiervoor een link

* De opstelling van de wedstrijden moet gemaakt worden op speelsterkte. De sterkste (ranking) speler speelt 1ste singel, sterkste dubbel speelt 1ste dubbel.

* Alle spelers moeten hun pasje altijd bij zich hebben op de wedsstrijddag. (Zo ook de tegenstanders). Anders ben je niet speelgerechtigd.

* Bij een uitwedstrijd zorgt die vereniging voor het invullen en invoeren van de standen. (wel altijd nakijken voordat je accoord gaat).