De tennisclub van de Bollenstreek

voor jong en oud!

Opgericht 27 juni 1927

Spekkelaan 4, Lisse - 0252-413869

U bent nu hier: Home Ledenadministratie Machtigingsformulier

Webcam

Bekijk hier de beelden van ons tennispark!

Bekijk de beelden

Baanbezetting

Klik hier voor de bezetting van de banen.

Kalender

Klik hier voor de jaarkalender.

Fotoalbum

Klik hier om naar alle fotoalbums te gaan.

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Machtigingsformulier

Machtigingsformulier downloaden.


Van de Ledenadministratie hebben wij vernomen, dat er nog altijd leden zijn die geen toestemming hebben gegeven voor de automatische incasso van de contributie. Het nieuwe betalingssysteem van de banken houdt in dat de acceptgiro in 2014 zal vervallen. Het is dus geen keuze van LTC Lisse zelf om dit te veranderen. 

Het bestuur heeft besloten dat met ingang van het seizoen 2014 alleen per automatische incasso de contributie betaald kan worden.

Degenen die geen machtiging afgeven hebben moeten zorgen dit tijdig te doen voor 1 februari 2014 

Uw eventuele opzegging is mogelijk tot en met 31 december van het lopend jaar. Na deze datum wordt de ledenadministratie geschoond en worden van de overgebleven leden de passen aangemaakt bij de KNLTB. In de tijd van het aanmaken van de passen tot en met het uitleveren door de KNLTB na ca. 6 weken wordt de contributie via automatisch incasso geïnd. Zodra de passen bij de ledenadministratie binnen komen worden deze gecontroleerd op juistheid en op betaling van de contributie. Hierna worden deze passen in maart afgeleverd bij de leden. Bij leden die in gebreke blijven met hun betaling wordt binnen 7 dagen nogmaals via automatische incasso de contributie geïnd. Blijft het lid nog in gebreke dan wordt de vordering uit handen gegeven en komen de te maken extra kosten geheel voor rekening van het lid. Zie Huishoudelijk Reglement Art. 2 Nadat de betaling heeft plaats gevonden wordt de ledenpas beschikbaar gesteld.

Wij doen daarom bij dezen een beroep op alle leden, die in teamverband of recreatief spelen om hun teamgenoten, vrienden en kennissen te vragen of zij hun contributie al automatisch laten incasseren.  Bovendien bespaart u met het afgeven van de automatische incasso 10,00 euro. Ik hoop dat u begrip heeft voor onze bezorgdheid en stellen ons graag bereid waar nodig te helpen. Op de website is daarom een mogelijkheid de automatische incasso alsnog te regelen.

Klik hier of bovenaan deze pagina op 'machtigingsformulier downloaden'. Een nieuw venster opent met het formulier. Dat print u uit en vult u in en zendt dit formulier naar: Maja Verheijen, Brahmsstraat 32, 2162 VN, Lisse.

Het bestuur en ledenadministratie hebben begrip voor de weerstand tegen de automatische incasso die enkele leden nog steeds hebben, maar tegelijkertijd willen wij de problemen voorkomen, die zullen ontstaan als de contributie niet is bijgeschreven op 1 maart 2014. Het is daarom van belang dat de leden elkaar op de hoogte brengen om zeker te weten dat iedereen tijdig gewaarschuwd is.

Bestuur L.T.C. Lisse

Webcam

Bekijk hier de beelden van ons tennispark!

Bekijk de beelden

Kalender

Klik hier voor de jaarkalender.

Fotoalbum

Klik hier om naar alle fotoalbums te gaan.

Nieuwsbrief

Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Zoeken

Volg ons!

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor