U bent nu hier: Home Jeugd Lid worden

lid worden jeugd

Je betaalt het lidmaatschap per seizoen voor het gebruik van de buitenbanen van LTC Lisse. Het seizoen loopt van 1 april tot 1 oktober. Als het weer het toelaat kun je ook in oktober nog op de buitenbanen.

De binnenbanen zijn in beheer van SportfondsenLisse. In deze zomermaanden is het gebruik van de binnenbanen door leden van LTC Lisse gratis. In de wintermaanden moet je hiervoor extra betalen. Voor de winterlessen zitten deze extra kosten al automatisch verwerkt in het lesgeld.

Ieder lid krijgt, bij tijdige betaling van de contributie, voor aanvang van het seizoen een KNLTB-ledenpas. Hiermee kun je banen afschrijven op de computer in het clubhuis. Tevens heb je de ledenpas nodig voor het spelen van competities en toernooien. Wees er zuinig op want een nieuw pasje kost € 5,00. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging (minimaal 1 seizoen).

De kosten van het jeugdlidmaatschap voor seizoen 2021 zijn:

€35,- voor Junioren tot 13 jaar

€55,- per seizoen voor Junioren vanaf 13 jaar

Aanmelden voor het lidmaatschap kan hier

Tip: een officiële pasfoto is niet nodig. Maak een foto met je telefoon en verstuur deze digitaal per mail naar de ledenadministratie.

Wintertennis en de binnenbanen

Wil je in de winter tennissen op de binnenbanen? Klik hier voor meer informatie