U bent nu hier: Home Jeugd Lid worden

lid worden jeugd

Kom naar onze club en maak kennis met de leukste, gezelligste en meest uitdagende sport die er is (althans, dat vinden wij!).

Wij bieden aan kinderen die beginnen met tennissen met ingang van 2019 een nieuwe lidmaatschapsvorm aan: "Tennis Alles-In-1". Kinderen krijgen daarmee contributie en deelname aan de contributie in 1. Door gelijk mee te doen met de (laagdrempelige) competitie, krijgen kinderen snel alle facetten van het tennisspel onder de knie. Daarnaast is het leuk om samen met leeftijdsgenoten een balletje te slaan!

"Tennis Alles-In-1"  kost 55 euro per seizoen voor jeugdleden t/m 12 jaar. Dat is contributie + deelname competitie. Voor jeugdleden ouder dan 12 jaar zijn de kosten 75 euro per seizoen.

Wil je kind geen competitie tennissen? Dan kan er gekozen worden voor de andere variant van het actielidmaatschap a 35 euro.

Voor dat bedrag van 25 euro worden 5 lessen aangeboden en kan je overdag onbeperkt tennissen. Ook kan je meedoen aan alle jeugdactiviteiten die worden georganiseerd.

De flyer over hetactie-lidmaatschap voor seizoen 2019 kan je hier downloaden.

Heb je nog geen eigen racket? Geen probleem! Bij het actielidmaatschap kan je er nl. ook voor kiezen om een tennisracket in bruikleen af te nemen voor 5 euro per jaar!

Aanmelden voor het (actie-)lidmaatschap kan online via deze link.

Zijn er vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mail naar jeugdcommissie@ltclisse.nl