U bent nu hier: Home Clubinfo Commissie verslagen Jaarverslag SC 2018

Jaarverslag sponsorcommissie 2018

Sponsorcommissie 2018

Dit jaar is bij gebrek aan vrijwilligers de sponsorcommissie handen en voeten gegeven door Jacques Verheijen en Ton van Eijk naast hun andere bestuursfunctie.

De focus is met name gericht geweest om met blauw witte mesh doeken alle banen verhuurd te krijgen en dat is eind van 2018 gelukt, baan 3 tot en met 6 is nu ook bezet met ingang van het nieuwe seizoen. De uitvoering zal voor aanvang van het nieuwe seizoen geregeld worden.

We hebben dit jaar een hoofdsponsor erbij gekregen “Beelen verpakkingen”, deze heeft zijn naam aan het open toernooi verbonden en heeft ook het open toernooi met gadgets gesponsord en ook  een sponsordoek genomen en de kosten voor de aanleg van de minitennisbaan voor zijn rekening genomen. We hebben de toezegging voor 2019 inmiddels ook gekregen.

In mei hebben we een pioenrozen actie opgezet, de bloemen werden geleverd door Pioenieren, 5 weken lang 1 bos Pioenrozen per week af te halen in de kantine voor € 25,- iedere week een ander soort pioenen, 50% van de opbrengst is naar LTC lisse gegaan, dit heeft € 750,- opgeleverd. In 2019 kunnen we deze actie wederom gaan houden in samenwerking met Pioenieren.

Er is ook een contract met Tennis Direct getekend voor 2 jaar, Tennis Direct sponsort met kortingsbonnen voor onze leden bij aankopen in de webshop en bij cadeaubonnen voor onze toernooien. De vereniging heeft ieder jaar ook de mogelijkheid om een paar jeugdteams aan te kleden op hun kosten. (beperkt bedrag)

Hoofdsponsor Balkenende heeft weer groot onderhoud geleverd met name aan het middenpad tussen baan 1 tot en met 6 en 7 tot en met 9. Bosjes zijn verwijderd en het pad is opnieuw gelegd met gras aan de randen.

De organisatie van het open toernooi houdt ieder jaar een loterij actie, de opbrengst wordt opgespaard voor een nader aan te wijzen investering voor LTC. Een lang gekoesterde wens is een tribune, deze gaat er in 2019 komen voor de aanvang van het open toernooi, met dank aan de inzet van het hele team dat het open toernooi organiseert.

Wij danken iedereen die onze vereniging heeft gesponsord en iedereen die hier zich voor heeft ingezet.

De Sponsorcommissie,

Jacques Verheijen en Ton van Eijk