U bent nu hier: Home Jeugd Informatie jeugd

INTRODUCTIE JEUGD

LTC Lisse heeft een leuke en actieve jeugdafdeling met tussen de 150 en 200 kinderen. Vanaf 5-6 jaar kan je lid worden en deelnemen aan de trainingen in groepsverband, zowel in het zomer- als in het winterseizoen.

De club vindt het belangrijk om de kinderen een goede tennisopleiding te bieden. Daartoe zijn er professionele trainers op de club die de trainingen organiseren. Voor de jongere jeugd werken wij volgens het Tenniskids lessysteem waarbij de diverse kleuren tennisballen zorgen voor een optimale tennisontwikkeling.

Naast het vrijspelen en het trainen organiseert de club vaak evenementen speciaal gericht op de jeugd. Enkele voorbeelden: het Ouder/Kind toernooi, de clubkampioenschappen, het Open jeugdtoernooi, Glow in the Dark, en diverse andere jeugdfeestjes. Allemaal erg leuke activiteiten die jaarlijks op de kalender staan.

LTC Lisse neemt met een aantal jeugdteams deel aan de door de KNLTB georganiseerde tenniscompetitie waarbij wordt gespeeld tegen andere tennisverenigingen. Op de vrijdagmiddag/avond en op de zondagochtend is er gelegenheid om competitie te spelen in verschillende leeftijdsgroepen. Zowel in het voorjaar als het najaar wordt er competitie gespeeld.

Het is goed om te zien dat de ouders van de jeugdleden vaak zo enthousiast worden dat ze zelf ook lid worden. Want wat is er nou mooier dan samen sporten met je kind! Tennis is daarvoor een uitgelezen kans!

Voor vragen kan gerust contact met ons opnemen. Stuur dan even een mail naar jeugdcommissie@ltclisse.nl.