U bent nu hier: Home Evenementen Evenementen Commissie Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Wij trachtten met onze inzet de leden van LTC Lisse te enthousiasmeren om mee te doen met de evenementen die er georganiseerd worden speciaal voor u als lid van deze geweldige vereniging!

Er worden dag- en avond evenementen georganiseerd waar alle leden aan mee kunnen doen.
De nieuwe/beginnende leden proberen we extra aandacht te geven om ze te betrekken bij evenementen waar ze zonder problemen kunnen instromen, zo de vereniging leren kennen, aan hun niveau kunnen werken en last but not least, de gezelligheid van de vereniging kunnen opsnuiven waardoor er snel nieuwe contacten gelegd kunnen worden.

De Evenementencommissie bestaat uit een aantal leden van de vereniging. Ieder evenement wordt door twee of meerdere personen uit commissie georganiseerd en wordt ruim van tevoren middels de nieuwsbrief aangekondigd.

De Evenementencommissie is het hele seizoen actief. De leden van de commissie hebben er veel plezier in het alle andere leden naar de zin te maken. Ook staan we open voor suggesties, ideeën en uiteraard verwelkomen we je graag als commissielid als je het leuk vindt om te organiseren en mee te helpen onze vereniging bruisend en actief te houden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met de evenementencommissie.

E-mail: evenementencommissie@ltclisse.nl